Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Látogass el üzletünkbe és nézd meg személyesen termékeinket!

Wapiti termoszaink extra tulajdonságaikkal segítséget nyújtanak azoknak, akik otthonukon kívül is szeretnék élvezni kedvenc frissítőjüket.

Rendezés:

A WAPITI termoszok nem csak funkcionálisan biztosítják az italok hidegen vagy melegen tartását, de még kényelmesek és praktikusak is. Termosz vásárlásánál vegye figyelembe annak tulajdonságait, és saját elképzelését, hogy mire is szeretné használni. Fontos szempont a megfelelő termosz kiválasztásánál a fedél, az anyagösszetétel, a vákumszigetelés, űrtartalom, design és ár. 

Fontos, hogy rozsdamentes anyagból készüljön. Ez a tartósság legfőbb tényezője. Más anyagok nem ilyen tartósak, sőt azok sérülékenyek, nagyon kell rájuk vigyázni. A kívül, belül rozsdamentes kulacsoknak vákuumszigeteltnek kell lennie. Ez annyit jelent, hogy dupla falú, és a belső tároló és a külső héj közül a gyártás során kiszívják a levegőt. Mindíg aza a jobban szigetelt termosz amelyikben vastagabb a vákuumszigetelt rész. Ez a technológia biztosítja a legjobb szigetelést. Éppen ezért fontos, hogy milyen kialakítású a kupak illetve a nyílás. A nyíláson, a letekert tetőn keresztül távozik csak az őrzött meleg vagy hideg levegő. Ez, főleg ha sokat nyitogatjuk negyban befolyásolja a hőmegtartást. A legbiztonságosabb a csavaros kupak, ráadásul könnyű nyitni és zárni. Az ürtartalom megválasztása is fontos, mert a félig töltött kulacsban a sok levegő rontja a hőmegtartást. Nem várhatjuk el egy 1literes termosztól, hogy melegen tartsa a 2dl tejeskávénkat reggeltől délig. Az ár szempontjából a néhány ezer forintos termoszok nem lesznek megfelelőek. A márka, a garanciavállalás ezeknél a termékeknél is fontos. Legyen részletes leírása, és 100% BPA mentesnek kell lennie.

Az oldal tetejére